Lahko se uporablja po datumu izteka roka intimni gel

Nega rok · Nega telesa Lactogyn intimni gel je namenjen za intimno vaginalno uporabo, tako omeji presuho Na intimno področje nanesemo s pomočjo prsta manjšo količino gela (sam mel razprostremo po čim večjem intimnem Lactogyn gel se pogosto lahko uporablja tudi kot lubrikantno sredstvo ppri rektalnem .

Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. dva za ceno enega - rok uporabe 09/2019 - Intimni gel CanesCare Calm z glicinom in alkalnim pH (8,5) uravnovesi Gel CanesCare Calm je še posebej primeren kot dopolnilna nega ob Namenjen je tudi v obdobju nosečnosti in po porodu, ko je nožnična flora prekisla.

Glizigen, intimni gel (250 ml) izbor. izbor Po uporabi se počutite čisti in sveži ves dan. Uporaba: Intimni gel se lahko uporablja tako pogosto kot je potrebno.

Intimna nega · Nega nog · Repelenti Zdravilo LAMISIL DermGel se uporablja za zdravljenje glivičnih infekcij kože, ki jih povzročajo dermatofiti in za Pogoste aplikacije na kožo lahko povzročijo iritacijo in suho kožo. Zdravila ne smete uporabljati po datumu izteka roka uporabnosti, ki je naveden na škatli. širitev penis konvencionalni način

Ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Pred uporabo medicinskega pripomočka Hemorogal krema natančno preberite to navodilo, saj vsebuje za vas pomembne podatke. Navodilo shranite. Morda ga boste želeli ponovno prebrati. Če imate dodatna vprašanja, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Konzervativna metoda povečanje penisa